Verkoop en verhuur van aanhangwagens in Barneveld

Welkom bij Van Essen Carrosserie, uw betrouwbare partner voor zowel de verkoop als verhuur van hoogwaardige aanhangwagens. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe aanhangwagen voor langdurig gebruik of er een nodig heeft voor een korte termijn project, wij staan klaar om aan uw behoeften te voldoen.

Interesse? Neem contact op!

Verkoop Aanhangwagens

Nieuwe aanhangwagens

Ontdek onze nieuwste aanhangwagen van ons eigen merk ‘ECB-Trailers‘. Van kleine enkelassige trailers tot grote tandemassers, we bieden diverse modellen die geschikt zijn voor verschillende toepassingen. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste aanhangwagen die past bij uw specifieke vereisten.

Tweedehands aanhangwagens

Op zoek naar een kwalitatieve tweedehands aanhangwagen? Neem contact op voor onze tweedehands modellen die grondig zijn geïnspecteerd en klaar zijn voor gebruik. We streven ernaar om alleen aanhangwagens van hoge kwaliteit aan te bieden, zodat u verzekerd bent van betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De ECB-plateauwagen van Van Essen Carrosserie is voorzien van verstelbare randen Op maat gemaakte aanhangwagens verhuur
Voordelen van de ECB-Plateauwagen Verhuur Aanhangwagens

Voordelen van de ECB-Plateauwagen verhuur

Flexibele huuropties

Heeft u tijdelijk een aanhangwagen nodig? Maak gebruik van onze aanhangwagen verhuur in Barneveld. Of het nu gaat om een weekendklus, een verhuizing of een evenement, wij bieden huurperiodes die aansluiten op uw planning. Onze aanhangwagens zijn goed onderhouden en klaar voor gebruik, zodat u zich kunt concentreren op uw project zonder zorgen over logistiek.

Voordelen van huren

  • Beschikbaarheid: Kies uit een aantal aanhangwagens die beschikbaar zijn.
  • Ondersteuning: Profiteer van onze klantenservice en advies om ervoor te zorgen dat u de juiste aanhangwagen huurt voor uw specifieke behoeften.
  • Betaalbaarheid: Betaalbare tarieven en transparante huurvoorwaarden.

Bent u geïnteresseerd in het kopen of huren van een aanhangwagen in Barneveld? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over aanhangwagen verkoop en aanhangwagen verhuur. Van Essen Carrosserie biedt ook plateauwagen verkoop in Barneveld, zodat u altijd de juiste oplossing vindt voor uw transportbehoeften.

Direct een afspraak maken

Maak nu een afspraak en geef jouw voertuig de benodigde zorg bij onze carrosseriespecialisten. Ons team staat klaar voor reparaties of onderhoud.
Je ontvangt binnen 5 werkdagen een reactie. Voor dringende zaken, bel naar +31 (0)342-785730.

“Vooral onze flexibiliteit
en klantgerichtheid
maken ons uniek.
Dit werkt zowel
motiverend voor ons
als voor de klant.”

Locatiegegevens:

Marchandweg 25, 3771 ML, Barneveld
+31 (0)342-785730
info@vanessencarrosserie.nl

Ma-vr 07:00 - 17:00 | za-zo gesloten
Tijdens de feestdagen zijn wij gesloten

Week 32&33 gesloten i.v.m. bouwvak