Over Van Essen Carrosserie

Uw expert in op maat gemaakte carrosserieën. We leveren aangepaste oplossingen voor diverse voertuigen, van vrachtwagens tot speciale voertuigen.
Ontdek hoe we met passie en ervaring jouw projecten naar nieuwe hoogten tillen.
Neem contact met ons op

Van Essen Carrosserie

Welkom bij Van Essen Carrosserie! Ons team van ervaren vakmensen is enthousiast en staat klaar om oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij de behoeften van de klant.

Met een stevige achtergrond in de carrosserie-industrie zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en adviseren over carrosserieën voor diverse toepassingen. Of het nu gaat om vrachtwagens, bestelwagens, speciale voertuigen of industriële machines, ons team beschikt over de vakkennis om op maat gemaakte oplossingen te leveren die voldoen aan de specifieke eisen van elke klant.

Een goed ontworpen carrosserie verbetert niet alleen het uiterlijk, maar ook de functionaliteit en veiligheid van voertuigen. Ons doel is om als uw betrouwbare partner te fungeren in alle aspecten van carrosserieën, waarbij we onze vakkennis en hoogwaardige oplossingen gebruiken om uw projecten naar nieuwe hoogten te tillen. Ontdek hoe Van Essen Carrosserie uw voertuigen kan versterken met onze kennis en service.

Ontdek meer over ons partnerbedrijf: Neem ook een kijkje bij Van Essen Cardanas Service, gespecialiseerd in op maat gemaakte cardanassen voor diverse toepassingen.

Carrosserie

Op zoek naar voertuigontwerpen die zowel praktisch als stijlvol zijn? Of je nu een uniek ontwerp wilt voor jouw bedrijfswagen of een praktische oplossing nodig hebt voor een vrachtwagen, wij bieden maatwerk dat aan al je wensen voldoet…

Machinebouw

Ben je op zoek naar efficiënte industriële oplossingen? Ontdek machinebouw: het ontwerpen en vervaardigen van diverse machines, van compacte werktuigen tot geavanceerde industriële apparatuur voor jouw behoeften…

Aanhangers

Heb je behoefte aan flexibel transport? Ontdek aanhangwagens: veelzijdige voertuigen, beschikbaar in verschillende configuraties zoals open, gesloten en gespecialiseerde modellen, aangepast aan diverse transportbehoeften…

Onderhoud

Heb je problemen met je voertuig? Of het nu gaat om schadeherstel, onderhoud of aanpassingen, we zorgen ervoor dat je weer met vertrouwen de weg op kunt. Ontdek onze reparatie-expertise en geniet weer van een zorgeloze rijervaring…

Over Carrosserie

Bij Van Essen Carrosserie draait het om goed onderhoud, reparatie en vervanging van carrosserieën voor allerlei voertuigen en machines.

Onze deskundigheid omvat gedetailleerde inspecties voor schade, vakkundige vervanging van beschadigde onderdelen, nauwkeurige afstellingen voor optimale uitlijning, en herstelwerkzaamheden om de structurele integriteit te waarborgen. Reguliere controles zijn van cruciaal belang, vooral bij het opmerken van ongebruikelijke tekenen tijdens het gebruik. Een goed onderhouden carrosserie is niet alleen essentieel voor de functionaliteit van het voertuig, maar voorkomt ook mogelijke problemen die kunnen leiden tot onveilige rijomstandigheden of ernstige schade aan andere delen van het voertuig.

Bij Van Essen Carrosserie staat veiligheid, betrouwbaarheid en optimale prestaties van voertuigen centraal. Onze toewijding aan professionele en zorgvuldige carrosserieservice staat garant voor een hoogwaardige dienstverlening.

Direct een afspraak maken

Maak nu een afspraak en geef jouw voertuig de benodigde zorg bij onze carrosseriespecialisten. Ons team staat klaar voor reparaties of onderhoud.
Je ontvangt binnen 5 werkdagen een reactie. Voor dringende zaken, bel naar +31 (0)342-785730.

“Vooral onze flexibiliteit
en klantgerichtheid
maken ons uniek.
Dit werkt zowel
motiverend voor ons
als voor de klant.”

Locatiegegevens:

Marchandweg 25, 3771 ML, Barneveld
+31 (0)342-785730
info@vanessencarrosserie.nl

Ma-vr 07:00 - 17:00 | za-zo gesloten
Tijdens de feestdagen zijn wij gesloten