Machinebouw

Of het nu gaat om de productie, landbouw, transport, of andere industrieën, wij leveren de technologische ruggengraat die deze sectoren draaiende houdt. Onze machines zijn op maat gemaakt en afgestemd op specifieke behoeften, waardoor ze een onschatbare rol spelen in de moderne samenleving.

Neem contact met ons op

Maatwerk in machinebouw

Bij Van Essen Carrosserie draait alles om maatwerk in machinebouw. We begrijpen de veelzijdigheid van dit vakgebied, waarbij we zowel kleine als grote constructies realiseren die essentieel zijn voor diverse industrieën. Of het nu gaat om kraantjes die in een bus passen of om complexe systemen die complete in- en aanbouw vereisen, ons team van vakmensen staat garant voor een op maat gemaakte benadering in al onze creaties.

Onze aanpak is gericht op het leveren van machines die perfect aansluiten op de specifieke behoeften van onze klanten. Van ontwerp tot fabricage streven we naar precisie en functionaliteit, waarbij elk onderdeel met zorg wordt geproduceerd. Maatwerk vormt de kern van ons werk, waardoor we hoogwaardige machines produceren die samenvoegen in diverse bedrijfsomgevingen.

Naast het ontwikkelen van nieuwe machines spelen we ook een belangrijke rol in het onderhouden van bestaande apparatuur. We verzorgen niet alleen het bestellen van vervangende onderdelen, maar bieden ook een deskundig onderhoudsservice, waardoor machines optimaal presteren gedurende hun volledige levensduur.

Carrosserie

Op zoek naar voertuigontwerpen die zowel praktisch als stijlvol zijn? Of je nu een uniek ontwerp wilt voor jouw bedrijfswagen of een praktische oplossing nodig hebt voor een vrachtwagen, wij bieden maatwerk dat aan al je wensen voldoet…

Machinebouw

Ben je op zoek naar efficiënte industriële oplossingen? Ontdek machinebouw: het ontwerpen en vervaardigen van diverse machines, van compacte werktuigen tot geavanceerde industriële apparatuur voor jouw behoeften…

Aanhangers

Heb je behoefte aan flexibel transport? Ontdek aanhangwagens: veelzijdige voertuigen, beschikbaar in verschillende configuraties zoals open, gesloten en gespecialiseerde modellen, aangepast aan diverse transportbehoeften…

Onderhoud

Heb je problemen met je voertuig? Of het nu gaat om schadeherstel, onderhoud of aanpassingen, we zorgen ervoor dat je weer met vertrouwen de weg op kunt. Ontdek onze reparatie-expertise en geniet weer van een zorgeloze rijervaring…

Projecten machinebouw

Checkbox voor bandeninspectie

Een slimme checkbox voor vrachtwagens met ingebouwde sensoren voor bandenmetingen, waardoor transportbedrijven de conditie van hun banden kunnen beoordelen.

Multifunctionele transportcontainer

Een praktische container die geschikt is voor het vervoeren van verschillende materialen, waardoor hij een veelgebruikte oplossing is voor diverse industrieën en transportbehoeften.

Goederenlift voor cateringdoeleinden

Een veelzijdige goederenlift die is aangepast voor cateringbehoeften, waardoor veilig en vlot transport van voedsel, dranken en benodigdheden mogelijk is.

Goederenlift voor magazijngebruik

Een speciaal ontworpen goederenlift die perfect is afgestemd op de magazijnomgeving, waardoor moeiteloos en efficiënt verticaal transport van goederen mogelijk is.

Inbouwkraan voor mobiele werkzaamheden

Een handige inbouwkraan geïnstalleerd in een bus, ideaal voor mobiele werkzaamheden en het efficiënt hijsen en verplaatsen van ladingen op verschillende locaties.

Direct een afspraak maken

Maak nu een afspraak en geef jouw voertuig de benodigde zorg bij onze carrosseriespecialisten. Ons team staat klaar voor reparaties of onderhoud.
Je ontvangt binnen 5 werkdagen een reactie. Voor dringende zaken, bel naar +31 (0)342-785730.

“Vooral onze flexibiliteit
en klantgerichtheid
maken ons uniek.
Dit werkt zowel
motiverend voor ons
als voor de klant.”

Locatiegegevens:

Marchandweg 25, 3771 ML, Barneveld
+31 (0)342-785730
info@vanessencarrosserie.nl

Ma-vr 07:00 - 17:00 | za-zo gesloten
Tijdens de feestdagen zijn wij gesloten