De nieuwe ECB Trailer

Bij Van Essen Carrosserie zijn we trots om onze ECB Trailer te presenteren: de 6-meter plateauwagen, nu verkrijgbaar! Geïnspireerd door jarenlange ervaring hebben we een robuuste, iets zwaardere wagen ontworpen, die uitblinkt in kwaliteit en duurzaamheid.

Onze ECB Trailer is gebouwd met een frame van hoogwaardig staal en voorzien van aluminium inbouw. Hij beschikt over LED-verlichting, een 18mm antislip betonplex vloerplaat en vloerliggers om de 380mm voor extra stevigheid. De wensen van onze klanten staan centraal en we omarmen uitdagingen om een product te leveren dat voldoet aan de hoogste standaarden op het gebied van prestaties en levensduur. Dankzij onze flexibele benadering kunnen we maatwerk leveren dat perfect aansluit bij uw specifieke behoeften.

Ontdek vandaag nog deze unieke, hoogwaardige en aanpasbare ECB Trailer. Wij kijken ernaar uit om u kennis te laten maken met onze nieuwste creatie!

Direct een afspraak maken

Maak nu een afspraak en geef jouw voertuig de benodigde zorg bij onze carrosseriespecialisten. Ons team staat klaar voor reparaties of onderhoud.
Je ontvangt binnen 5 werkdagen een reactie. Voor dringende zaken, bel naar +31 (0)342-785730.

“Vooral onze flexibiliteit
en klantgerichtheid
maken ons uniek.
Dit werkt zowel
motiverend voor ons
als voor de klant.”

Locatiegegevens:

Marchandweg 25, 3771 ML, Barneveld
+31 (0)342-785730
info@vanessencarrosserie.nl

Ma-vr 07:00 - 17:00 | za-zo gesloten
Tijdens de feestdagen zijn wij gesloten