Onze Diensten

Welkom bij Van Essen Carrosserie, uw partner in hoogwaardige carrosserieoplossingen en transporttechniek. Met jarenlange ervaring en een toegewijd team bieden wij een breed scala aan diensten die voldoen aan al uw behoeften op het gebied van carrosseriebouw en transportoplossingen. Wij streven naar de hoogste kwaliteit en service voor onze klanten.

Interesse? Neem contact op!

Carrosseriebouw

Bij Van Essen Carrosserie leveren we hoogwaardige maatwerkoplossingen in carrosseriebouw die voldoen aan de strengste kwaliteits- en vakmanschapsnormen. Of het nu gaat om gesloten laadbakken, open laadbakken, kippers of speciale constructies, wij beschikken over de expertise en technologieën om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Ons proces begint met een grondige analyse van uw vereisten, gevolgd door een ontwerpfase waarin elke stap zorgvuldig wordt overwogen. Onze ervaren vakmensen gebruiken hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken om duurzaamheid en functionaliteit te waarborgen. Klanttevredenheid staat bij ons centraal, en wij zijn trots op ons vermogen om zelfs de meest complexe projecten met precisie en betrouwbaarheid uit te voeren. Bekijk onze succesvolle projecten die onze toewijding aan perfectie en klantgerichtheid illustreren.

De ECB-plateauwagen is perfect voor het vervoeren van bouwmaterialen, voertuigen en andere zware goederen dankzij deze stevige constructie en flexibele inzetbaarheid.
Van Essen Carrosserie Maatwerkoplossingen Machinebouw

Maatwerkoplossingen

Bij Van Essen Carrosserie begrijpen we dat elk bedrijf unieke behoeften heeft als het gaat om carrosserie en transportoplossingen. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen die volledig zijn afgestemd op uw specifieke eisen en wensen. Of u nu een op maat gemaakte laadbak, een speciale constructie voor uw voertuig of een unieke aanpassing voor een vrachtwagen zoekt, ons ervaren team staat klaar om uw visie werkelijkheid te maken. Ons proces begint met een grondige consultatie waarin we uw behoeften analyseren en de beste oplossing ontwerpen die past bij uw operationele vereisten. We combineren innovatief ontwerp met hoogwaardige materialen en geavanceerde fabricagetechnieken om een product van topkwaliteit te leveren dat duurzaamheid en betrouwbaarheid biedt. Ongeacht de complexiteit van het project streven we naar perfectie in elk detail, van de eerste concepten tot de uiteindelijke oplevering. Door te kiezen voor een maatwerkoplossing van ‘Van Essen Carrosserie’, investeert u in een voertuig dat niet alleen perfect aan uw behoeften voldoet, maar ook in langdurige prestaties en operationele efficiëntie. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen uw transportuitdagingen te overwinnen met onze op maat gemaakte oplossingen en uitstekende service.

Onze Aanhangwagens

Van Essen Carrosserie biedt een uitgebreid assortiment aanhangwagens, ontworpen voor diverse transportbehoeften. Onze aanhangwagens zijn robuust, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk, ideaal voor professioneel gebruik en particuliere doeleinden.

  • Open aanhangwagens: Perfect voor het vervoeren van diverse ladingen zoals bouwmaterialen, tuinbouwproducten, etc. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen en gewichtscapaciteiten.
  • Gesloten aanhangwagens: Voor het veilig en beschermd vervoeren van waardevolle ladingen, gereedschappen of goederen die bescherming tegen weersinvloeden vereisen. Voorzien van stevige deuren en beveiligingssystemen voor gemoedsrust onderweg.
  • Plateauwagens: Ontworpen voor het transport van grote en zware ladingen zoals machines, voertuigen of pallets. Bieden een vlakke laadvloer en zijn uitgerust met stevige oprijplaten voor eenvoudige belading en lossing.

Naast ons standaardassortiment bieden wij ook maatwerkopties voor aanhangwagens. Of u nu specifieke afmetingen, extra functionaliteiten of aanpassingen aan de laadruimte nodig heeft, wij voldoen aan uw unieke wensen. Ons team van deskundigen staat klaar om u te adviseren en een aanhangwagen op maat te ontwerpen die perfect aansluit bij uw transportbehoeften.

De ECB-plateauwagen van Van Essen Carrosserie is voorzien van verstelbare randen
Aanhangwagen onderhoud en reparatie

Reparatie en Onderhoud

Het belang van goed onderhoud voor uw voertuig is bij Van Essen Carrosserie volledig begrepen. Onze onderhoudsdiensten zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat uw carrosserie en voertuig altijd in topconditie verkeren, essentieel voor optimale prestaties en duurzaamheid. Onze vakmensen voeren onderhoudswerkzaamheden uit, variërend van regelmatige inspecties en kleine reparaties tot uitgebreide onderhoudsprogramma’s. We gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen en technieken om te garanderen dat uw voertuig aan de hoogste normen voldoet. Of het nu gaat om het herstellen van kleine schades, het vervangen van onderdelen of het uitvoeren van preventieve maatregelen om toekomstige problemen te voorkomen, wij bieden een professionele en betrouwbare service. Vertrouw op onze expertise en toewijding aan kwaliteit om uw investering te beschermen en de levensduur van uw voertuig te verlengen.

Direct een afspraak maken

Maak nu een afspraak en geef jouw voertuig de benodigde zorg bij onze carrosseriespecialisten. Ons team staat klaar voor reparaties of onderhoud.
Je ontvangt binnen 5 werkdagen een reactie. Voor dringende zaken, bel naar +31 (0)342-785730.

“Vooral onze flexibiliteit
en klantgerichtheid
maken ons uniek.
Dit werkt zowel
motiverend voor ons
als voor de klant.”

Locatiegegevens:

Marchandweg 25, 3771 ML, Barneveld
+31 (0)342-785730
info@vanessencarrosserie.nl

Ma-vr 07:00 - 17:00 | za-zo gesloten
Tijdens de feestdagen zijn wij gesloten

Week 32&33 gesloten i.v.m. bouwvak