Maatwerk Carrosseriebouw en Reparatie

Welkom bij ons carrosseriebedrijf, dé specialist in carrosseriebouw en -reparatie. Wij bieden carrosseriewerkzaamheden voor zowel bedrijfswagens als vrachtwagens, variërend van eenvoudige reparaties tot een volledige opbouw. Ons aanbod omvat ook chassis reparatie, vrachtwagen onderhoud en uitgebreide reparatie van vrachtwagens. Als carrosserie specialist staan wij bekend om onze hoogwaardige diensten.

Interesse? Neem contact op!

Carrosserie opbouw voor vrachtwagens

Ons carrosseriebedrijf biedt gespecialiseerde oplossingen voor de opbouw van vrachtwagens, met een focus op nauwkeurigheid en kwaliteit. Of u nu een nieuwe carrosserie nodig heeft of een bestaande opbouw wilt aanpassen, wij hebben de vakkennis om aan uw eisen te voldoen. Wij kunnen uw vrachtwagen aanpassen met diverse materialen en voorzieningen zoals tranenplaten, oprijplaten en opbergkisten om aan uw behoeften te voldoen. Onze vakmensen werken met u samen om te zorgen dat de opbouw goed aansluit bij uw behoeften, met duurzaamheid en functionaliteit als kernwaarden.

Carrosserie opbouw voor bedrijfswagens

Voor bedrijfswagens bieden wij op maat gemaakte oplossingen in carrosserie opbouw. Of u nu een specifieke indeling nodig heeft voor uw bestelwagen of een volledige opbouw voor uw bedrijfswagen, ons team staat voor u klaar. Wij kunnen uw bedrijfswagen aanpassen met diverse functionaliteiten zoals laadkleppen, verlichting en kranen om aan uw specifieke eisen te voldoen. Met aandacht voor detail en hoogwaardige afwerking streven wij naar de hoogste klanttevredenheid.

Van Essen Carrosserie veetrailer carrosseriebouw
Van Essen Carrosserie Carrosseriebouw

Carrosseriebouw specialist in Barneveld

Ons carrosseriebedrijf is gevestigd in Barneveld en gespecialiseerd in hoogwaardige carrosseriebouw en werkzaamheden voor bedrijfswagens. Met jarenlange ervaring en een passie voor vakmanschap zijn wij uw betrouwbare partner voor alle carrosseriebouw gerelateerde vraagstukken, zowel in de regio Barneveld als daarbuiten. Onze focus ligt op de op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten op de unieke transportbehoeften van onze klanten.

Carrosseriebouw reparatie en onderhoud

Carrosserieonderhoud reikt verder dan enkel het uiterlijk van uw voertuig. Het omvat grondige inspecties op diverse niveaus, gericht op het garanderen van veiligheid, duurzaamheid en functionaliteit. Reparaties van beschadigingen en tijdige vervanging van onderdelen vormen noodzakelijke aspecten van dit proces. Ons onderhoudsprogramma is op maat gemaakt om uw voertuigcarrosserie in topconditie te houden. Voor regelmatig gebruik adviseren wij jaarlijks onderhoud, terwijl zeldzaam gebruik meestal voldoende is voor een onderhoudsbeurt om de twee jaar. Daarnaast bieden wij gespecialiseerde diensten voor chassis reparatie en algemene vrachtwagen reparatie.

Carrosserie

Op zoek naar voertuigontwerpen die zowel praktisch als stijlvol zijn? Of je nu een uniek ontwerp wilt voor jouw bedrijfswagen of een praktische oplossing nodig hebt voor een vrachtwagen, wij bieden maatwerk dat aan al je wensen voldoet…

Machinebouw

Ben je op zoek naar efficiënte industriële oplossingen? Ontdek machinebouw: het ontwerpen en vervaardigen van diverse machines, van compacte werktuigen tot geavanceerde industriële apparatuur voor jouw behoeften…

Aanhangers

Heb je behoefte aan flexibel transport? Ontdek aanhangwagens: veelzijdige voertuigen, beschikbaar in verschillende configuraties zoals open, gesloten en gespecialiseerde modellen, aangepast aan diverse transportbehoeften…

Onderhoud

Heb je problemen met je voertuig? Of het nu gaat om schadeherstel, onderhoud of aanpassingen, we zorgen ervoor dat je weer met vertrouwen de weg op kunt. Ontdek onze reparatie-expertise en geniet weer van een zorgeloze rijervaring…

Waarom kiezen voor ons carrosseriebedrijf?

  • Expertise: Onze vakmensen hebben uitgebreide ervaring in carrosseriebouw en -reparatie, waaronder vrachtwagen onderhoud en reparatie bedrijfswagens.
  • Maatwerk: Wij leveren op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij uw behoeften.
  • Kwaliteit: Al onze werkzaamheden worden uitgevoerd met hoogwaardige materialen en volgens de laatste normen.
  • Service: Klanttevredenheid staat bij ons voorop; wij streven naar uitstekende service en duidelijke communicatie.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen met uw carrosseriebehoeften. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en een afspraak te maken voor een consultatie of inspectie van uw voertuig.
Contact opnemen

Van Essen Carrosserie Soetendaal Agrologistics

Projecten carrosserie

Kleine bus met ingebouwde kraan

Deze moderne bus is een complete oplossing voor tuinwerkzaamheden, voorzien van een ingebouwde kraan om tuinmaterialen met gemak te verplaatsen en te plaatsen.

Carrosseriebouw Axxent Groen

Op maat gemaakte carrosserie-aanpassingen

Wij bieden op maat gemaakte carrosserieaanpassingen, inclusief verlengingen, inkortingen, en het aanpassen van truck assen, om te voldoen aan uw specifieke voertuigbehoeften.

Carrosseriebouw

Opslagoplossing met rolluiksysteem

Deze kisten zijn op maat gemaakt met ingebouwde rolluiken voor snel laden en lossen, terwijl ze zorgen voor een veilige en afgeschermde opslag in de vrachtwagens van Diamant.

Carrosseriebouw Diamant

Vrachtwagen met stevige tranenplaat

Deze vrachtwagen van Soetendaal is voorzien van een stevige tranenplaat, wat zorgt voor extra bescherming van de laadruimte, geschikt voor zware ladingen.

Carrosseriebouw Soetendaal tranenplaat

Uitschuifbare lichtmast voor diverse voertuigen

Deze uitschuifbare lichtmast is flexibel te plaatsen op aanhangwagens, opleggers en bussen om verlichting te bieden op diverse locaties.

Carrosseriebouw Lichtmast

Op maat gemaakte kar

Deze speciaal gebouwde kleine kar is ontworpen voor veelzijdig gebruik, met aanpassingen die passen bij verschillende toepassingen en behoeften.

Carrosseriebouw Groene kar

Ingebouwde verrijdbare demontagemachine

Deze vrachtwagen heeft een ingebouwde demontagemachine die specifiek is ontworpen voor Profile, waardoor het verwisselen van banden op locatie snel en handig kan worden uitgevoerd.

Carrosseriebouw Profile

Jaarlijkse controle en onderhoud van aanhangwagens

Deze kar van Metech is door ons gekeurd en onderhouden, met jaarlijkse
controle/keuring voor extra veiligheid en betrouwbaarheid

Carrosseriebouw Metech

Direct een afspraak maken

Maak nu een afspraak en geef jouw voertuig de benodigde zorg bij onze carrosseriespecialisten. Ons team staat klaar voor reparaties of onderhoud.
Je ontvangt binnen 5 werkdagen een reactie. Voor dringende zaken, bel naar +31 (0)342-785730.

“Vooral onze flexibiliteit
en klantgerichtheid
maken ons uniek.
Dit werkt zowel
motiverend voor ons
als voor de klant.”

Locatiegegevens:

Marchandweg 25, 3771 ML, Barneveld
+31 (0)342-785730
info@vanessencarrosserie.nl

Ma-vr 07:00 - 17:00 | za-zo gesloten
Tijdens de feestdagen zijn wij gesloten

Week 32&33 gesloten i.v.m. bouwvak